>> Erasmus+ Sürece Devam Edecek Öğrenciler İçin Oryantasyon Programı Düzenlendi

19 Nisan Çarşamba günü ETÜ Erasmus Koordinatörlüğü tarafından 2016-2017 yaz dönemi için staj ve 2017-2018 akademik yılı güz dönemi için öğrenim faaliyetinde bulunacak öğrencilerimiz için oryantasyon programı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda değişim faaliyetine katılmaya hak kazanan öğrencilerimize geri kalan süreçte ne tür işlemlerin onları beklediği, faaliyetten önce ve sonra hangi evrak ve dökümanları hazırlamaları gerektiği, yurt dışında geçireceği zaman içerisinde karşılaşabileceği durumlar ve bu durumlar karşısında nasıl hareket edebilecekleri üzerine tavsiyeler ve yönlendirmeler yapıldı. ETÜ Erasmus Kulübü adına Başkan Gürkan KALINAY'ın da katılımıyla karşılıklı bilgi alışverişi, soru-cevap ve tecrübe paylaşımında bulunularak öğrencilerimiz süreç hakkında bilgilendirildi.

ETÜ Erasmus Öğrenci Kulübü ayrıca ilerleyen süreçte öğrencilerimize rehberlik etme niteliği taşıyacak bilgilendirme ve yönlendirme toplantıları organize ederek, özellikle ilk defa yurt dışına çıkacak öğrencilerimize katkılarda bulunacaktır. Dolayısıyla öğrencilerimizin hem Erasmus Koordinatörlüğü hem de Erasmus Öğrenci Kulübü ile sürekli irtibat halinde olmaları tavsiye edilmektedir.

ETÜ Erasmus Koordinatörlüğü

444 5 388 - erasmus@erzurum.edu.tr