>> Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Başvuruları

Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Başvuruları hk.

Değerli öğrencilerimiz,

Erasmus+ programı kapsamında 2017-2018 eğitim-öğretim yılında eğitiminizi üniversitemize sağlanan hibe kontenjanı dâhilinde Avrupa Birliği üyesi ülkelerde üniversitemizin ikili anlaşması bulunan Erasmus üyesi yükseköğretim kurumlarında yapabilirsiniz. Ayrıca 2017-2018 eğitim-öğretim yılı yaz tatili süresince Avrupa Birliği ülkelerinde bulunan ve Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği çerçevesinde öğrencilere staj imkânı sağlayan kurum ve kuruluşlarda staj faaliyetinde bulunabilirsiniz. Başvuru Süreci 29 Eylül 2017 tarihi itibariyle başlayacaktır. Süreç takvimini buraya tıklayarak indirebilir ya da aşağıdaki linkte görebilirsiniz. Başvurularınızı 16 Ekim 2017 tarihine kadar Erasmus Bölüm Koordinatörlerinize yapmanız gerekmektedir. Erasmus Bölüm Koordinatörünüzü http://erasmus.erzurum.edu.tr/Menu/10991/erasmus-bolum-koordinatorleri linkine tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Başvuru yaparken doldurmanız gereken Ön Başvuru Formunu buraya tıklayarak indirebilirsiniz. Dolduracağınız bu Ön Başvuru Formunu Öğrenci İşlerinden alacağınız güncel ve onaylı Transkriptinizle birlikte bölüm koordinatörünüze en son 16 Ekim 2017 tarihine kadar teslim etmiş olmanız gerekmektedir.

[ NOT ] Başvuru için AGNO'nuzun en az 2.20 / 4.00 olması gerekmektedir.

Erasmus+ Başvuru Süreci Takvimi