>> Erasmus+ Sınava Girecek Adayların Listesi

Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği için başvuru yapan öğrencilerimiz için bu haftasonu Merkezi Dersliklerde Yabancı Dil Sınavı yapılacaktır. Yapılacak Dil Sınavı Yazılı ve Sözlü olarak iki aşamalı olup tarih, saat ve yer detayları aşağıdaki gibidir:

21 Ekim 2017 Cumartesi - Saat: 10:00 Yazılı Sınav - Yer: Merkezi Derslikler

22 Ekim 2017 Pazar - Saat: 10:00 Sözlü Sınav - Yer: Merkezi Derslikler

Yazılı ve Sözlü sınavlara katılacak öğrencilerin isim listesini görmek için tıklayınız.

Önemli Not:

a)  Yapılacak yabancı dil sınavının nihai puanı yazılı sınavın %80'i, sözlü sınavın da %20'si alınarak hesaplanacaktır. Bu hesaplama sonucunda yabancı dil puanı ortalaması 50 ( Elli ) puan ve üzerinde olan adaylar sürece devam etmeye hak kazanacaktır.

b) Sınava katılan adayların başarı sıralaması ise, Yabancı Dil Puan ortalaması ortaya çıktıktan sonra Dil Puanının %50'si ve Agno'nun %50'si alınarak hesaplanacaktır. ( 4'lük sistemdeki Agno'ların 100'lük sistemdeki karşılıkları hesaplanırken YÖK Dönüşüm Tablosu esas alınacaktır. )